PERMOHONAN JAWATAN KOSONG DI LEMBAGA GETAH MALAYSIA - Minima PMR/SPM Layak Memohon!


 
KEMASKINIJAWATANMALAYSIA.COM hanya menyiarkan iklan jawatan kosong untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh majikan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan yang diiklankan seperti di bawah:

 • Nama Majikan : Lembaga Getah Malaysia
 • Kelayakan Minima:PMR / SPM / DIPLOMA / IJAZAH
 • Tarikh Tutup : 26 Ogos 2022
 • Gaji Sehingga: RM9,546


Maklumat Jawatan Kosong:

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

1. AKAUNTAN WA48

2. PEGAWAI TADBIR (EKONOMI) N41

3. PEGAWAI PENYELIDIK Q41/Q43/Q47/Q51/Q53

4. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29

5. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

6. PENOLONG PEGAWAI TADBIR (PENERBITAN) N29

7. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

8. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19

9. PEMBANTU PENYELIDIK Q19

10. PEMANDU KENDERAAN H11

11. PEMBANTU AWAM H11

12. OPERATOR LOJI H11

13. PEMBANTU OPERASI N11Untuk memohon, pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah

Keperluan & Kelayakan Memohon:

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Berperwatakan menarik
 • Berpengetahuan
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
 • Menepati Syarat - syarat akedemik minimun yang telah ditetapkan

Kelebihan:

 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)


Bagaimana Memohon:

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan di bawah.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

(Rujuk iklan penuh jawatan kosong melalui pautan yang disediakan di bawah)

MOHON SINI

Post a Comment

1 Comments

 1. Recently, FFF/FDM has expanded to 3-D print instantly from pellets to keep away from the conversion to filament. This process is known as} fused particle fabrication (or fused granular fabrication and has the potential to make use of extra recycled materials. The first process where three-dimensional materials is deposited to form an object was done with materials jetting or because it was originally called particle deposition. Particle deposition by inkjet first began with continuous inkjet know-how and later with drop-on-demand inkjet know-how utilizing hot-melt inks. Wax inks best hand massagers for arthritis had been the primary three-dimensional materials jetted and later low temperature alloy metallic was jetted with CIT.

  ReplyDelete